Yaşam

Ebru Yaşar öğrencilere söz verdi!

Türk müziğinin sevilen ismi Ebru Yaşar, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, kendi adını taşıyan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Abone Ol

Okul, dört yıl önce Gülseven Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve sanatçının eşi Necat Gülseven tarafından yaptırılmıştı. Yaşar’ın ziyareti, öğrencilere büyük sevinç yaşattı.

Ebru Yaşar, okulun bahçesinde öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı ve sınıfları tek tek gezerek öğrencilere eğitim seti ile hediyeler dağıttı. Öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ünlü sanatçı, onların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Okulda Liseye Geçiş Sınavı’na hazırlanan öğrenciler, Ebru Yaşar’dan bilgisayarlarla donatılmış bir Z-Kütüphane ve spor sahası yapılması talebinde bulundular. Öğrencilerin bu isteklerine karşılık veren Yaşar, "Siz yeter ki çalışın" diyerek taleplerini yerine getireceğinin sözünü verdi.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadığını belirten Yaşar, “Okulumuzu yaptırmamızın üzerinden dört yıl geçti, buraya gelmeden gitmek istemedim. Öğrencilerin hepsi pırıl pırıl, gözlerim doldu, ağlamamak için kendimi zor tuttum. Gerçekten çok gururluyum ve mutluyum,” dedi.

Ebru Yaşar, Diyarbakır’daki Nevruz Park’ta düzenlenen ve 200 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği konseriyle ilgili de konuştu. Yaşar, bu büyük ilgi karşısında çok heyecanlandığını ifade ederek, “Beklediğim gibi bir katılım oldu, çok güzel geçti, doyamadık,” diye konuştu.