Magazin

Ebrar Karakurt Sevgilisi Kim Kadın Mı? Kiminle Aşk Yaşıyor? Eski Hali Ortaya fotoğrafı Çıktı

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İmge ile uzun süredir devam eden ilişkisinin sona ermesiyle gündemde. Peki, Ebrar Karakurt’un Sevgilisi Kim Kadın Mı? Kiminle Aşk Yaşıyor? Eski Hali Ortaya fotoğrafı Çıktı

Abone Ol

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, kariyerindeki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Bir süredir İtalya’da yaşayan Karakurt, sevgilisi İmge ile verdiği aşk pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşırken, uzun süredir devam eden bu fırtınalı ilişki sona erdi.

Ebrar Karakurt ile İmge'nin İlişkisi Neden Bitti?

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi İmge ile yollarını ayırdı. İmge, TikTok videoları ile tanınan Devin ile yeni bir ilişkiye başladı. Devin, sevgilisi İmge ile bir paylaşım yaparak milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un oynadığı reklam filmini ima ederek, "Kadınları desteklemek amaçlı yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki reklamda yer alıp sonrasında kadınları aşağılıyor ve hedef gösteriyor" dedi.

Ebrar Karakurt’un Yıllar Önceki Hali 

Ebrar Karakurt, önce İmge daha sonra ise oyuncu İrem Tuncer ile yaşadığı aşk nedeniyle sıkça gündeme geldi. Milli voleybolcunun yıllar önceki hali ise görenleri şaşırttı. Karakurt’un eski fotoğraflarında saçlarının uzun olduğu ve şimdiye göre çok daha kilolu olduğu fark ediliyor. Ayrıca boyu da kilodan dolayı daha kısa duruyor.

Karakurt’un Saçlarını Uzun Kullandığı Dönem

Karakurt’un yıllar önceki fotoğraflarında saçlarının uzun olduğu dikkat çekiyor. Şimdilerde kısa saçlarıyla tanınan voleybolcu, bu haliyle de büyük beğeni topluyor. Geçmişte daha kilolu olan Karakurt, günümüzde formunu koruyarak spor kariyerine devam ediyor.