Spor

Dursun Özbek-Erden Timur anlaştı

Galatasaray Spor Kulübü'nün iç işleyişine dair ortaya atılan iddialar gündemi sarsmaya devam ediyor. Gazeteci Fatih Altaylı, son dönemde özellikle Passolig biletleri üzerinden dönen karaborsa skandalı ve bu olayın kulüp içinde yarattığı çatışmalar hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Abone Ol

Geçtiğimiz haftalarda Altaylı, Galatasaray içerisindeki bazı isimlerin taraftar gruplarıyla iş birliği yaparak kulüp kaynaklarını kötüye kullandığını ve bu yolla haksız kazanç sağladığını iddia etmişti. Özellikle Passolig biletlerinin bir kısmının karaborsada satıldığı ve bu satışlardan büyük kazançlar elde edildiği iddiaları üzerine kulüp içerisinde başlayan gerilim, yeni bir boyut kazandı.

Dursun Özbek ve Erden Timur anlaşması

Altaylı, geçtiğimiz günlerde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetici Erden Timur'un, bilet skandalının yarattığı tahribatı onarmak amacıyla bir araya gelerek anlaştığını öne sürdü. Bu anlaşmanın, skandalın arkasında Erden Timur'un olduğu hissiyatının camiada yaygınlaşması sonrası gerçekleştiğini belirten Altaylı, "Galatasaray camiasında konuşulanlara göre, Dursun Özbek ve Erden Timur birbirleriyle ibralaşmışlar. Ancak bu durum benim midemi bulandırıyor" dedi.

"Galatasaray üyeliğimi sonlandırma kararı aldım"

Fatih Altaylı, yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray Spor Kulübü üyeliğini sonlandırma kararı aldığını da açıkladı. Altaylı, "Dursun Özbek, bilet skandalının yarattığı tahribattan kurtulmak ve bu tahribatın arkasında Erden Timur olduğu hissiyatından dolayı geçen hafta, Erden Timur ile oturup anlaşmış. Ve birbirleriyle ibralaşmışlar diye konuşuluyor Galatasaray camiasında!

Benim midem bulanıyor. Galatasaray üyeliğimi sonlandırma kararı aldım!" ifadelerini kullandı.