Motivasyon Kaynağı

Ünlü oyuncu Barış Arduç, katıldığı bir hazır giyim markasının toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamalarda, aldığı olumlu geri dönüşlerin kendisini motive ettiğini belirtti. Ünlü oyuncu, "Yaptığınız işten teveccüh gördüğünüz zaman hoşunuza gidiyor. Geri dönüşlerimizin pozitif olması motivasyonumuzu iştahımızı köpürten şeyler" dedi.

"Fiziksel görünüm geçici"

Bir basın mensubunun "Oyunculukta yakışıklılığın avantajını gördünüz mü?" sorusuna Arduç, fiziksel görünümün avantaj sağlayabileceğini ancak bu avantajın geçici olduğunu ifade ederek kendi mesleğinde yeterince çalışmadığınız sürece fiziksel avantajın kalıcı olmadığını vurguladı. Oyunculukta başarının önemli olduğunu dile getirdi.

"Esasında dünyanın en hoş kadınıyla beraberim"

Muhabirlerin esprili bir dille yönelttiği "Dezavantajını daha çok Gupse Özay görüyordur" yorumuna ise Arduç, eşi Gupse Özay için "Esasında dünyanın en hoş kadınıyla beraberim" şeklinde yanıt verdi.

"Kendi hayatlarımıza çok müdahil insanlar değiliz"

Hande Ataizi'nden iddialı pozlar Hande Ataizi'nden iddialı pozlar

Gupse Özay ile Barış Arduç'un aşkı, 'Deliha' filminin setinde başlamıştı. Çift, 2020 yılında dünyaevine girmiş ve 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, çiftin ilişkisindeki dinamikleri "Biz kendi hayatlarımıza çok müdahil insanlar değiliz. Tabii ki bir fikir verme durumu var. İkimiz için karşılıklı neyin içinde mutlu ve neşeliysek birbirimize her anlamda sadece giyim kuşam değil, hep destek veriyoruz” dedi.