Ramazan Bayramı tatili boyunca Türkiye'nin büyük bir kesimi yollarda yoğun bir şekilde seyahat etti.

Günübirlik tatilcilerin de katkısıyla, Tekirdağ-İstanbul karayolunda trafik neredeyse durma noktasına geldi.

Ege Bölgesi ve Çanakkale istikametinden İstanbul'a geçmek isteyen sürücülerin çoğu Tekirdağ D-100 karayolunu tercih etti. Sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu doruk noktasına ulaştı.

Dönüş yolu çile yolu oldu!

Bugün de "Kilit Kavşak" olarak anılan Kırıkkale'de, 43 ilin geçiş noktasında, bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu artarak devam ediyor.

Bayram tatili için memleketlerine giden vatandaşlar, dönüş yolculuğunda Kırıkkale'de uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Kırıkkale-Ankara, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri kara yollarında yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücüler zorlukla ilerlerken, polis ekipleri ulaşımın aksamaması için çaba harcıyor.

Ayrıca, karayolları ekipleri Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşaklarda önlemler alarak trafik akışını normal seyretmeye yönlendiriyor. Yarın trafik yoğunluğunun daha da artması bekleniyor.

Dönüş yolu çile yolu oldu!
İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük'ün Kemikli rampalarında tek yönlü olarak bayram yoğunluğu yaşanıyor. Çerkeş'ten Gerede gişelerine kadar yaklaşık 70 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Marmaraereğlisi, Yenice, Yeniçiftlik, Sultanköy kesimleri, trafiğin yoğunlaştığı yerler oldu.

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde ise korkulan olmadı. Yer yer yoğunluk yaşansa da, trafik genel olarak akıcı seyretti.

Trabzon'da fıkra gibi olay! Muhtarlık kimseye yar olmadı! Trabzon'da fıkra gibi olay! Muhtarlık kimseye yar olmadı!

Kara yoluna alternatif olarak deniz yolunu tercih edenler de oldu. Özellikle Yalova'daki iskelelerde, henüz her yıl yaşanan yoğunluğun kendini göstermediği gözlendi.