Sertab Erener Sezen Aksu'yu paylaştı Sertab Erener Sezen Aksu'yu paylaştı

Hande Yener ve Nilgün Belgün, sosyal medya hesaplarında takipçilerini uyararak, adlarının kullanılarak yapılan dolandırıcılık mesajları hakkında bilgi verdi. 

Henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler, Hande Yener'in ismini kullanarak insanlardan para istedi. Ünlü şarkıcı, bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olunması gerektiğini ve yakınlarının bu tür tuzaklara düşmemesi için önlem alınmasını istedi. Nilgün Belgün de aynı şekilde, adının kullanılarak yapılan dolandırıcılık mesajlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

BU NUMARA BANA AİT DEĞİL

Nilgün Belgün, kendisine ait olmayan bir numaradan arkadaşına gönderilen "Canım Nilgün Belgün ben, nasılsın?" şeklindeki mesajın ekran görüntüsünü Instagram hesabından paylaştı. Belgün, söz konusu numaranın kendisine ait olmadığını ve kendisinin asla böyle bir mesaj göndermediğini ifade ederek takipçilerini uyardı.

Belgün, paylaşımında "Duyuru!!! Bu numara bana ait değildir. Benim adımı kullanarak başkalarını arayan bu şahsa asla cevap vermeyin" ifadelerini kullandı.

SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNDUM

Hande Yener, dolandırıcıların hedefi olduğunu fark edince savcılığa başvurdu. 2.3 milyon takipçisi olan Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. "Benim adıma bir telefon numarası üzerinden yakınlarıma WhatsApp’tan mesajlar atılıyor. Lütfen itibar etmeyiniz. Savcılığa şikayette bulundum." şeklinde bir mesaj yayınladı.

Ayrıca, kendisiymiş gibi mesaj atılan numaranın ekran görüntüsünü paylaşıp "Bu numara benim adıma insanlara mesaj atıyor. Para istiyor. Lütfen itibar etmeyiniz." notunu düştü.