Ayşenur'un cenazesi Türkiye'ye getirildi! Ayşenur'un cenazesi Türkiye'ye getirildi!

HABER MERKEZİ

Erzurum’da geçen yıl yapımına başlanan ACA Termal Otel’in kaba inşaatı tamamlandı. 

ACA Otel’in, hem Erzurum hem Doğu Anadolu turizmine ve ekonomisine büyük katkı yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Otel kapasite, konum ve konsept bakımlarından Erzurum’a yönelik yerli ve yabancı kaynaklı turizmi büyük oranda hareketlendirecek özelliklerde tasarlandı. 

Tarihî İpekyolu’nun en önemli duraklarından biri olacak

Ayrıca ACA Termal Otel’in, istihdam edeceği yüzlerce personelle, şehirdeki işsizlik sorununun çözülmesinde olumlu katkı yapması bekleniyor. 

Aziziye ilçesinde havalimanı güzergahında yapılan ve tam adı ACA Erzurum Termal & SPA Hotels şeklinde olacak otel, bölgede termal hotel konseptindeki ilk otel olacak. 

İnşaatı hızla devam eden ve kısa sürede tamamlanıp hizmete girmesi beklenen ACA Termal Otel yalnızca yurt içine yönelik değil, uluslararası boyutta hizmet verecek. ACA Otel’in, yeniden hayata geçirilen modern İpekyolu’nun Türkiye içindeki en önemli duraklarından biri olması bekleniyor. 

Kent merkezine 15 dakikalık mesafede

Erzurum’un tarihi mekanlarına 15 dakika mesafede 12 bin 500 metrekare kapalı alana kurulacak olan ACA Otel; balo salonu, restoranı, özel yemek salonları ve bahçe alanıyla; yüzme havuzları, Fin ve Türk hamamı, sauna, tuz odası, masaj odası ve vitamin barlarıyla bölgesine eşsiz bir hizmet verecek.

Editör: Ömer Göyce