Magazin

Doğukan Güngör 'le sarmaş dolaş görüntülenen Aleyna Kalaycıoğlu sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu olan Doğukan Güngör ile plajda görüntülenen eski Survivor yarışması Aleyna Kalaycıoğlu, birlikte görüntülenmişti.

Abone Ol

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisin Kızılcık Şerbeti'nin Fatihi Doğukan Güngör dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Çeşme'de aldı.

Önceki gün Aleyna Kalaycıoğlu ile plajda samimi bir şekilde yakalanan Güngör herhangi bir açıklama yapmazken ilk cevap Aleyna Kalaycıoğlu'ndan geldi.

Sürpriz yakınlaşma: Doğukan Güngör,  Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile yakalandı Sürpriz yakınlaşma: Doğukan Güngör, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile yakalandı

Aramızda bir şey olması imkansız

Bir mekan çıkışı basın mensuplarının sorularına cevap veren Kalaycıoğlu, 

"Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beachte birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız."Öte yandan Kalaycıoğlu'nun kameralar karşısında şekilden şekle girmesi dikkatlerden kaçmadı.