Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kırıkkale'deki çeşitli programlara katılarak şehri ziyaret etti. Ziyaretin ilk ayağında Kırıkkale Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Fidan, Vali Mehmet Makas ve il protokolü tarafından karşılandı. Ardından basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nı ziyaret eden Bakan Fidan, şehrin projeleri hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anneler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anneler Günü mesajı

preview image

Bakan Fidan, AK Parti İl Başkanlığı binasında partililerle buluştu ve ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Bakan Fidan, Kırıkkale'nin savunma sanayiindeki başarısına vurgu yaparak şehrin Ankara ile yarışır bir konuma geldiğini belirtti.

preview image

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu'nun (MKE) Kırıkkale için sembol haline geldiğini ifade eden Bakan Fidan, şehrin büyük oranda işçi, mühendis ve çalışana ev sahipliği yaptığını vurguladı. Ayrıca, Kırıkkale'nin "şehitler diyarı" olduğunu vurgulayan Bakan Fidan, şehitlerin önemine değinerek, milletin asaletine ve direnişine vurgu yaptı.