Günlerdir konuşulan, ilk bölümüyle ortalığı kasıp kavuran ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri' dizisi sonrası kadınlar " Dilber dövmesi yaptırmak için sıraya girdiler. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin bacağına yaptırdığı dövmeyi alış veriş sitesinde satışa çıkaran uyanık girişimci satış rekorları kırıyor. Öte yandan Dilber kupası ve telefon kılıfları da en çok satılan ürünler arasına girdi. 



DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Hazar Ergüçlü'nün karakteriyle ünlenen "Dilber" dövmesi internette satışa çıktı. 89.98 TL ile satışa çıkarılan " Dilber " dövmesi kapış kapış alıcı buluyor. Geçici dövme yaptırmak yerine kalıcı dövme yaptırmak isteyen kadınlar ise soluğu Tattoo ( dövme) sanatçılarının yanında alıyorlar. 

Survivor All Star'da 3.dokunulmazlık hangi takımın oldu? Survivor All Star'da 3.dokunulmazlık hangi takımın oldu?

Dilber'in telefon kılıfı da çıktı 

Ünlü oyuncunun dansı sonrası " pavyon dansı kursları" açılırken,oyuncunun giydiği kıyafet satışa çıkmasının ardından kullandığı telefon kılıfı ve " Dilber " kupaları da en çok satılan ürünler arasına girdi.