Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat'ın tutuklanmasının yankıları sürerken, Polat'la ilgili pek çok konu da merak ediliyor.

Eşi Engin Polat ve kendisiyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Dilan ve Engin Polat aynı cezaevinde mi? Dilan ve Engin Polat nerede tutuklu? Dilan Polat intihar mı etti? gibi pek çok soru gündeme geliyor.

Dilan Polat ilk başta Engin Polat'la aynı cezaevindeyken daha sonra Engin Polat Çorlu'ya yollandı. Dilan Polat ise Silivri Cezaevinde .

Yılmaz Erdoğan ile sürpriz proje Yılmaz Erdoğan ile sürpriz proje

Polat'ın geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat'ı arayarak "İntihar etmek istiyorum" dediği iddia edilmişti. Hatta bu telefon avukatları harekete geçirerek Silivri yoluna düşürmüştü. Silivriye giden avukatlar müvekkilleri Polat ile görüşmüştü.

Kara para aklama, vergi kaçırma suçlarının da aralarında bulunduğu 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat'ın intihar eğilimi üzerine geniş güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.

24 saat güvenlik kameralarından takip edilen Polat'ın kantinden aldığı her şey de kontrol edilmeye başlandı.

2. Sayfa sunucularından Müge Dağıstanlı'nın aktardığına göre Dilan Polat'ın koğuşunu gören kameralar 24 saat sıkı gözetim altına alınmış ve kantinden aldığı her şey kontrol ediliyor durumda.

Polat için aynı zamanda cezaevi psikoloğu devrede. Dağıstanlı "Bir de iki kardeşe sataşma olmaması için yanlarında bir infaz koruma memuru duruyor" diye aktardı.