Paşa gönlünün o an için böyle bir şey istediğini belirten Deniz, bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu.

Yalı Çapkını dizisi: Evden kovuluyor! Yalı Çapkını dizisi: Evden kovuluyor!

Sosyal medyada sıkça özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, son dönemde yüzündeki değişiklikle de dikkat çekmişti. Ancak yapılan eleştirilere, "Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi" diyerek son veren Deniz, dün gece katıldığı galedeki tarzıyla da adından söz ettirdi. Süper mini şortu ve beyaz gömleğiyle geceye damga vuran oyuncu, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Dilan Çiçek Deniz, galadan çeşitli pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinden olumlu yorumlar aldı. Sosyal medya kullanıcıları, Deniz'in iddialı tarzını "Harika görünüyorsun", "Bu güzellik gerçek mi?", "Yaktın her yeri", "Çok ama çok güzelsin" gibi olumlu ifadelerle değerlendirdi.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 8 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğdu. Lise yıllarında üç yıl boyunca tiyatro eğitimi alan Deniz, 17 yaşında Liseler Arası Tiyatro Yarışması'nda oyunculuk ödülü kazandı. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümünde okurken asıl ilgisinin Karşılaştırmalı Edebiyat olduğuna karar vererek İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yaptı.