Ayna karşısında çekilen pozlarında beyaz mini eteğiyle dikkat çeken oyuncu, hayranlarından büyük ilgi gördü.

Çukur, Kusursuz Kiracı gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan Dilan Çiçek Deniz, özel hayatı ve sosyal medya aktiviteleriyle sürekli gündemde. Güzel oyuncunun son paylaşımları da geniş yankı uyandırdı.

Hazal Kaya kiracısını kovdu! Hazal Kaya kiracısını kovdu!

Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabında 5.2 milyon takipçisine seslenerek ayna karşısında çekilen pozlarını paylaştı. Beyaz mini eteğiyle dikkat çeken oyuncunun paylaşımı kısa sürede büyük beğeni ve yorumlar aldı.

1995 doğumlu olan Dilan Çiçek Deniz, lise yıllarında tiyatro eğitimi alarak oyunculuk kariyerine adım attı. Liseler Arası Tiyatro Yarışması'nda aldığı ödülle dikkat çeken Deniz, Ege Üniversitesi'nde başladığı Turizm Rehberliği eğitimini bırakıp İstanbul Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yaptı.

Aynı zamanda bir şair olarak da bilinen Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında "Güneşi Annem Sanırdım" adlı şiir kitabını yayımladı. Modellik kariyerine de sahip olan Deniz, 2014 Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci oldu ve 2015 Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti.

Oyunculuğu ve dış görünüşüyle dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya platformlarında geniş bir hayran kitlesine sahip.