İşte milli voleybolcumuz Derya Cebecioğlu'nun memleketi ve diğer detaylar...

Derya Cebecioğlu Kimdir?

Derya Cebecioğlu, 24 Ekim 2000 tarihinde Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Şu anda 23 yaşında olan milli voleybolcu, 1.81 metre boyunda ve 69 kilogram ağırlığındadır. Cebecioğlu, VakıfBank'ta smaçör pozisyonunda oynuyor. Vakıfbank altyapısında yetişen Derya, kariyerinde Bahçelievler Voleybol Kulübü, Yeşilyurt ve Japonya'nın Kurobe AquaFairies kulüplerinde forma giymiştir.

Derya Cebecioğlu Hangi Takımda Oynuyor?

Milli voleybolcumuz Derya Cebecioğlu, Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank'ta smaçör olarak görev yapıyor. Vakıfbank altyapısından yetişen Cebecioğlu, takımında gösterdiği performansla dikkat çekiyor ve Filenin Sultanları'nın önemli isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Derya Cebecioğlu Evli mi?

Derya Cebecioğlu'nun evli olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Şu anda kariyerine odaklanan genç voleybolcu, Türkiye kadın millî voleybol takımıyla birlikte Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele ediyor.

Derya Cebecioğlu'nun Memleketi Neresi?

Derya Cebecioğlu, Mersin'in Tarsus ilçesinde doğmuştur. Tarsus'tan çıkıp Türkiye'nin en başarılı voleybolcularından biri haline gelen Cebecioğlu, milli takımda ve kulübünde gösterdiği performansla göz dolduruyor.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Derya Cebecioğlu'nun Boyu ve Kilosu Kaç?

Milli voleybolcumuzun boyu 1.81 metre, kilosu ise 69 kilogramdır. Bu fiziksel özellikleriyle sahada etkili bir performans sergileyen Derya Cebecioğlu, takımının başarısına önemli katkılarda bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi