Deprem hayatımızın gerçeği olduğu için onunla yaşamayı öğrenmeye çalışıyoruz. Bu yüzden aktif deprem kuşakları üzerinde bulunan ülkemizde kullanıma sunulmuş birçok mobil uygulama var. Böyle bir uygulama olarak sunulan Life 360 uygulamasını incelemek gerekiyor. Bu uygulama hem internet, hem de mobil cihaz odaklı bir şekilde hizmet sunuyor. Aslında ilk çıkış sebeplerinden biri aile içi iletişimi sağlayan bir uygulama olmaktı. Tüm mobil uygulamalar gibi ilk piyasaya sürülüşünden itibaren kendini çok geliştirdi.

Life 360 Özellikleri

Life 360, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz herkesi her an takip etmenizi sağlayacak bir uygulamadır. Bu aşamada olası bir deprem anında sevdiklerinizle iletişim kurabilme adına size faydalı olacağını düşünüyoruz. Hayat kurtarabilecek uygulama olarak da bilinir. Uygulama aynı zamanda, 3 günlük konum geçmişinizi seçtiğiniz kişilerle paylaşıyor.

Life 360 İncelemesi

Olası bir kaza öncesinde artan hız durumunuzla ilgili yine sevdiklerinize bilgi vererek olumsuz durumların önüne geçmeye çalışıyor. Parantez açalım bu kadar olumlu özelliği olan bu uygulama, çok fazla size ait bilgiyi ikinci üçüncü şahıslarla paylaştığı için biraz, gizlilik noktasında eleştiri alıyor.

En Önemli Özellik Konum Paylaşımı

Bu uygulama da ilk öne çıkan özelliklerden biri de konum paylaşımıdır. İnternetiniz açık olduğu sürece, konum paylaşımımı aktif ederseniz sevdikleriniz sisin nerede bulunduğunuzu öğrenebilir. Bu özelliği daha farklı kullanmak isteyenler gruplar oluşturarak birbirlerinin nerede olduğunu öğrenebiliyor. Yine bir özellikten bahsedelim, o da yerlerdir. Sizin belirlediğiniz konumdan ayrılmamasını istediğiniz kişiler için kullanılır. Özellikle çocuklarınız için ideal bir özelliktir. İstediğiniz her zaman onların nerede olduğunu görebilirsiniz.

Çalıntı Telefon ve 7-24 Canlı Müşteri Desteği

Uygulama içinde “getiri” başlığı altında çalıntı telefon ve 7-24 canlı destek hizmeti de alabilirsiniz. Mobil uygulamalara dair en çok sorulan sorulardan biri de ücret konusudur. Bu uygulama için ekstra hizmetler dışında herhangi bir ödeme yapmazsınız. Uygulama mağazalarından kolaylıkla indirebilirsiniz. Arkasından telefon numaranızla kayıt yaptırabilir ve uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Life 360 sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için ideal bir uygulamadır. Güvenle kullanabilirsiniz.