Gündem

Deniz Akkaya'yı kızı balkona kilitledi!

Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla yine gündeme bomba gibi düştü. Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp balkona kilitlediğini ve bu olayın detaylarını paylaştı. "16 sene bir telefona feda edildi" şeklindeki sözleri ise büyük yankı uyandırdı.

Abone Ol

Bir süredir skandal paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul eden Deniz Akkaya, son olaylardan sonra sosyal medya kullanımını azaltmıştı. Selin Ciğerci ile yaşadığı polemik ve mahkeme sürecini kaybettikten sonra Instagram ve X (eski Twitter) hesaplarını seyrek kullanmaya başlayan Akkaya, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti.

Telefonuna El Koydu

Akkaya, 16 yaşındaki kızı Ayşe'nin kendisinden sakladığı telefonu ele geçirdiğini belirterek, bu olayın ardından kızının kendisine fiziken saldırdığını ve onu 1,5 saat boyunca balkona kilitlediğini söyledi. Akkaya, komşuların ve güvenliğin çabalarına rağmen kurtarılamadığını, üç kez 112’yi arayarak polislerin yardımıyla balkondan çıkarıldığını ifade etti.

"Yanlış Bir Baba Seçimi"

Deniz Akkaya, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “1997 senesinde başlayan kariyerim ve mutlu hayatım, son derece yanlış bir baba seçimiyle hamile kalmamla kabusa döndü” diyerek, kızının babasıyla ilgili pişmanlığını dile getirdi. Akkaya, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü de belirtti.

"Anne Olmak Bu Değil"

Akkaya, yaşadığı zorlukları anlatarak, “Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah, tüm annelere sabır versin” dedi. Kızının kendisine fiziken zarar vermesi ve onu itibar suikasti ile suçlaması üzerine, kontrolsüz sevgisinin sonuçlarını sorguladı.

"16 Sene Bir Telefona Feda Edildi"

Akkaya, kızının telefonu istemesiyle ilgili daha önce de benzer sorunlar yaşadığını belirterek, “Beni yaralayan şey 16 sene bir telefona feda edildi” dedi. Kızının, kredi kartı borçları ve para talepleri yüzünden sık sık sorun yaşadıklarını belirten Akkaya, bu durumun işlerini ve hayatını olumsuz etkilediğini vurguladı.

Gizli Yurtdışı Planları

Akkaya, kızının arkadaşıyla Belçika’ya gizlice gitme planları yaptığını keşfettiğinde çileden çıktığını söyledi. “Haberim olmadan arkadaşıyla uçaklı program yapılmış Belçika'ya. Bunlardan hiç haberim yok” diyerek, kızının gizli planlarının kendisini ne kadar zor durumda bıraktığını anlattı.

Deniz Akkaya'nın bu açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve pek çok kişi tarafından yorumlandı. Akkaya'nın yaşadığı zorluklar ve bu zorluklarla başa çıkma şekli, annelik üzerine yapılan tartışmaları da beraberinde getirdi.