Dilan ve Engin Polat'ın soruşturmasına dahil edilen 'Şampiyonlar Ligi' masasındaki isimlerden sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk söz konusu suçlamaları reddeden açıklamalarını sürdürürken tartışmaya oyuncu ve menken Deniz Akkaya da dahil oldu.

Üstelik Akkaya öyl böyle dahil olmadı, açtı ağzını yumdu gözünü.

Akkaya sosyal medya hesanı X'ten ağır küfürler savurdu ve Eylül Öztürk'ün eşi Kenan Özkan'ı hedef alarak ağır konuştu.

Fenomenlere dair yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Akkaya son olarak Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan hakkındaki açıklamalara dair konuşmuştu.

Gazeteci Murat Ağırel'in Halk Tv'de katıldığı programda Eylül Öztürk'ün kendisine gönderdiği şirket belgelerini ve Amerika’da sahip oldukları evlere ait dökümanları izleyicilerle paylaşmıştı.

Ağırel’in açıklamalarının yanı sıra Eylül Öztürk de sosyal medya hesabından paylaştığı sesli video ile bu iddialara açıklık getirmeye çalışmış ancak Murat Ağırel’in ve Eylül Öztürk’ün açıklaması Deniz Akkaya’yı ikna etmemişti.

Akkaya bu konuyla ilgili yazmaya ve konuşmaya devam ederken "Annem güzeller güzeli Eylül  uyanmış, bugün de bambaşka bir ruh halinde uyanmış… uyanmışken sana soracağım bir konu var asla psikolog veya psikiyatrik gibi teşhis koymak istemem ama manik depresif mi desem, bipolar mı desem ruhhallerinden ruh hallerine koşarken sana da sorulacak soru değil bu ama " yazdı.

Deniz Akkaya Kenan Eylül-1

"Daha düne kadar elimde balina kusmuğu var, nereye satabilirim tanıdınığınız var mı diye peşimizde geziyordun. En son koli koli ürün istedin afet bölgesine götüreceğim diye, yolladık sonra ne yaptın bilmiyorum. Kaç kere kıza teşekkür ettin kendi storylerinde şimdi ne oldu?" diye yazdı.

Akkaya ile Barış Kenan Özkan arasındaki tartışmada, Akkaya dozunu bir hayli arttırdı. Akkaya X hesabından ağza alınmayacak küfürler savurdu:

İşte o tweetler!

Amasya'da  hayvana eziyet etmişlerdi: İşletmenin faaliyetleri durduruldu Amasya'da hayvana eziyet etmişlerdi: İşletmenin faaliyetleri durduruldu