Leyla ile Mecnun'un Erdal bakkalından şaşırtan açıklama Leyla ile Mecnun'un Erdal bakkalından şaşırtan açıklama

Akalın, Tilki için "Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor" dedi ve bu sözler büyük tepki çekti. Şarkıcı geri adım atmaya çalıştı, ancak tepkiler durmadı.

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahneye çıkışının engellendiğini duyurdu. "Bu sektörün a.... koyayım" diyerek tepkisini dile getirdi ve bu paylaşımıyla bir kez daha gündeme geldi.

Demet Akalın da Aleyna Tilki'nin sözlerine yanıt vermekten kaçınmadı. Akalın, "Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et ama bence burada yapabileceğin çok şey var. Bence kimseyi de suçlama. Şimdi yani kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor" diyerek sosyal medyada büyük eleştiri aldı.

Bir sosyal medya hesabı, "Sezen Aksu 1991’de 'Namus' klibinde f..işe rolünde 'Namuslu görünmek kimlere kalmış' diye soruyordu, 2023’te Gülşen aşağıdaki kıyafetiyle sordu. Yıllar geçti ama namusu kadınla özdeşleştirenler değişmedi. Bu gidişle 2060 senesinde bu şarkıyı başka bir kadın sanatçı yine birilerine inat seslendirecek. O zaman: Hadi yandan…" diyerek tepki gösterdi.