Magazin

Demet Akalın Photoshop'un dozunu kaçırınca göbek deliğini yok etti

Geçtiğimiz haftalarda vücudundan 6 kilo yağ aldıran ünlü şarkıcı Demet Akalın bikinisiyle kameraların karşısına geçti. Fazla kilolarından kurtulan Akalın, verdiği pozları İnstagram hesabından yayınladı. Bazı fotoğraflarına Photoshop yapan Demet Akalın'ın bir karede göbek deliğinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Abone Ol

Bir süredir TV8 ekranlarında sunuculuk  yapan ünlü isim Demet Akalın, fazla kilolarından kurtulmak için yağlarını aldırdı. Kısa bir sürede 10 kilo veren Akalın Photoshop kullandığı bikinili  pozlarıyla sosyal medyanın diline düştü. 

Fiziğini sevgiledi

Sunuculuk yaptığı programın sezon finali yapmasıyla birlikte Akalın soluğu Datça'da aldı. Tatilin keyfini çıkaran başarılı şarkıcı o kareleri sevenleriyle paylaştı. 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ık sık paylaşım yapan Akalın, bir fotoğrafına photoshop yaparken göbek deliğini de yok etti.

6 kilo yağ aldırıp 10 kilo verdim

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada nasıl kilo verdiğini açıklayan Demet Akalın,

"Zayıfladım herkes merak ediyor. Küçük bir operasyon yaptık diyetle falan değil. Bu işlerden korkuyordum ama bu sefer doktora güvendim. 10 küsür kilo gitti. İlk başta doktor beni istemedi, yanlış bir şey olursa başına bela olurum diye. Çok mutsuzdum, şu an mutluyum. Artık fizikse bizde de var. Bende yalan yok, bir sürü insan var. İnsan kendini mutlu hissediyorsa her şeyi yaptırabilir. Bayramda liposuction yaptırdım. Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 10 kilo verdim, daha da vereceğim" demişti.