Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ünlü iş insanı Kaya Sabancı ile site ve otel sahibi Vedat Aşçı arasında, site içi sorunlar nedeniyle yaşanan anlaşmazlık bir restoranda kavgaya dönüştü. Göltürkbükü'ndeki Bodrum'un en ünlü sitelerinden birinde gerçekleşen olayda, Sabancı'nın restoranda karşılaştığı Vedat Aşçı'ya selam verdiği, ancak Aşçı'nın korumalarıyla birlikte Sabancı'ya saldırarak darbettiği iddia edildi.

Darp edilen Kaya Sabancı'dan ilk açıklama

Beren Saat'ten büyük geri dönüş! Yeni dizisi ve dudak uçuklatan ücretiyle gündemde Beren Saat'ten büyük geri dönüş! Yeni dizisi ve dudak uçuklatan ücretiyle gündemde

Ambulansla hastaneye kaldırılan Kaya Sabancı, tedavisinin ardından yaptığı açıklamada, olay anını anlatarak Vedat Aşçı'ya tepki gösterdi. Öğle saatlerinde taburcu edilen Sabancı, yaşananların şokunu üzerinden atmaya çalıştığını belirtti.

Mora Yarımadası’nda yangın Mora Yarımadası’nda yangın

Hastane çıkışı konuşan Sabancı,

"Bunlar sokaktaki eşkıyalar değil, zengin eşkıyalar. Darbedildik. Ben restoran açılışına gittiğimde yanındaki kişiye 'Merhaba Mustafa' dedim, Vedat Aşçı beni gördü, 'Ulan sen buraya mı geldin?' deyip, gözümün üzerine yumruk attı." dedi.

Darp edilen Kaya Sabancı'dan ilk açıklama

Yumruk sonrası yere düştüğünü ve 3 dakika kimsenin kendisine yardım etmediğini söyleyen Sabancı,

"Daha sonra bir kadın bana yardıma geldi. Ben akşam zaten davetliydim açılış olduğu için. Davet edilmesem yine gitmezdim. Vedat Bey, kapıya söylese 'Bu adamı almayın' diye o bana daha büyük hakaret. Ama öyle bir talimat verse ben döner giderim, girmezdim içeri." ifadelerini kullandı.

Kaya Sabancı,

"Gözaltı damarımda çatlaklık var. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben." şeklinde konuştu.