'Sihirli Annem' dizisindeki 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile evlendi. Çiftin Zehra ve Zeynep adında iki kızı oldu, ancak 2020 yılında olaylı bir şekilde boşandılar.

İhanet ve şiddet iddialarıyla ayrılan çift, sonradan tekrar karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser, Damla Ersubaşı'na karşı ağır suçlamalar içeren bir velayet davası açtı. Damla Ersubaşı'nın yasaklı madde bağımlısı olduğunu iddia eden Keser, Aile Mahkemesi'ne başvurarak velayetin değiştirilmesi davasını başlattı.

VELAYETLERİNİN DEĞİŞTİRİLEREK BABALARINA VERİLMESİNİ İSTİYORUZ

Mustafa Can Keser'in avukatı Burçem Akkoç, dava dilekçesinde, "Damla Ersubaşı'nın çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanımı, birden fazla kişi ile birliktelik yaşaması ve bu konuda partiler düzenlemesi" gibi iddialara yer verdi. Akkoç, çocukların annelerinin bu durumundan haberdar olduğunu belirterek, velayetin değiştirilerek babalarına verilmesini talep etti.

Mahkeme, Mustafa Can Keser'in açtığı davayı kabul ederek çocukların velayetini Damla Ersubaşı'ndan aldı. Ancak kararın kesinleşmemesi nedeniyle çocukların halen annelerinde olduğu belirtildi. Mustafa Can Keser, çocuklar için korunma talebiyle bir kez daha mahkemeye başvurdu.

BOYUN EĞMEYECEĞİM!

Leyla ile Mecnun'un Erdal bakkalından şaşırtan açıklama Leyla ile Mecnun'un Erdal bakkalından şaşırtan açıklama

Damla Ersubaşı, söz konusu iddialara karşı şu açıklamayı yaptı: Aradaki konular başka bir zaman başlamışken, şantaj ve tehditlerin çok önceden var olduğunu (video, fotoğraf, hepsini anlatacağım; geçen sene bu zamanlarda magazine verilmekle tehdit edilirken) ifade etti. Maneviyatla, özellikle de çocuklarıyla vurulmanın tam da kendisine uygun bir davranış olduğunu belirtti. Kendisine ne yaptıysa sadece kendi için yaptığını, iyi niyetine bir kez daha kandığını ancak gördüğüne göre bunun sadece bir kumpas olduğunu söyledi. Tehditlere ve şantajlara asla boyun eğmeyeceğini vurguladı. Yıllarca çeşitli şiddetlere maruz kaldığını belirtip, şimdi ise çocuklarının hedef alınmaması gerektiğini ifade etti.