Merhum Cüneyt Arkın'ın ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın mal kaçırdıkları ve mirastan pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşine açtığı davanın yeni duruşması önceki gün yapıldı.

Hürriye'te yer alan habere göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bir yıldır devam eden davanın duruşmasına davacı Filiz Cüreklibatır ile davalı üvey anne Betül Cüreklibatır ve oğlu Kaan Cüreklibatır avukatlarıyla birlikte katıldı.

LEVENT'TEKİ VİLLA İÇİN DEĞER TESPİTİ YAPILACAK

Mahkeme, Cüneyt Arkın’ın vasiyetnamesinde belirttiği ve uzun yıllar yaşadıktan sonra satılan 3’üncü Levent’teki villaya değer tespiti için üç uzman bilirkişi eşliğinde keşif yapılmasına hükmetti.

Karsu'dan hamilelik haberi geldi! 3 ay önce evlenen Karsu hamileliğini duyurdu Karsu'dan hamilelik haberi geldi! 3 ay önce evlenen Karsu hamileliğini duyurdu

Cüneyt Arkın’ın 1972 yılında evlendiği Betül Cüreklibatır’dan Murat ve Kaan adlı iki oğlu var.

Cuneytarkın

CÜNEYT ARKIN NEDEN ÖLDÜ?

Cüneyt Arkın, 28 Haziran 2022 tarihinde geçirdiği kalp durması rahatsızlığı sonucu İstanbul, Beşiktaş ilçesi Ulus'ta bulunan Liv Hospital Hastanesi'nde 84 yaşında öldü. Ölümü üzerine 30 Haziran 2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

Tören sonrası Arkın'ın cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Arkın, 300 sinema ve film, 16 dizi ve 2 tiyatro oyunu olmak üzere toplam 318 yapımda rol almıştır.

Cuneytarkın2

Editör: Haber Merkezi