Kendall Jenner'ın yeni tarzı çok konuşuldu Kendall Jenner'ın yeni tarzı çok konuşuldu

Ercan Saatçi’nin evini sanatçı dostlarına açtığı sevilen program “Çok Akustik” bu hafta yine izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Çok Akustik 17 Ağustos kimler konuk? sorusu, programın takipçileri tarafından merakla araştırılıyor. Bu hafta, Ercan Saatçi’nin evinde ağırlayacağı konuklar, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ve Türk halk müziğinin önemli isimlerinden Yavuz Bingöl olacak.

Çok Akustik 17 Ağustos Konukları Kimler?

Bu özel bölümde, Oktay Kaynarca sözlerini kendisinin yazdığı ve müziği Ercan Saatçi’ye ait olan "Deli Yarim" şarkısını seslendirecek. Yavuz Bingöl ise, Türk halk müziğine getirdiği modern yorumlarla tanınan bir sanatçı olarak, bu geceye özel performansıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Programda, ikili "Deli Yarim," "Dalgalandım da Duruldum" ve "Konma Bülbül Konma" gibi sevilen şarkıları birlikte seslendirecekler.

Çok Akustik Bu Hafta Konuğu Kim?

Oktay Kaynarca ve Yavuz Bingöl’ün eşsiz performansları ve keyifli sohbetiyle ekrana gelecek olan “Çok Akustik”, izleyicilere müzik dolu bir gece sunacak. Çok Akustik 17 Ağustos Cumartesi akşamı saat 23.15’te Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi