Trendyol Süper Lig'de 7. hafta heyecanı Trendyol Süper Lig'de 7. hafta heyecanı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında sahasında ağırladığı PAOK’u 3-1 yenerek, Yunan takımlarına karşı üstün performansını devam ettirdi.

7. maçta 6. galibiyet

Sarı-kırmızılılar, Yunan temsilcileriyle oynadıkları 7. maçta 6. galibiyetlerini aldı. Şimdiye kadar yalnızca bir kez mağlup olan Galatasaray, bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 12 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. Cimbom, PAOK, Panathinaikos, Olympiakos ve Panionios gibi Yunan ekiplerine karşı oynadığı maçlarda başarılı bir grafik sergilemeye devam ediyor.

Türkiye 10. sıraya yükseldi

Bu galibiyetin ardından Türkiye, UEFA Ülke puanı sıralamasında topladığı 36.500 puanla 10. sırada yer aldı. Temsilcilerimiz Avrupa'da 2024-25 sezonunda 2.900 puan topladı.Icardi golle döndü

Sakatlığını atlatan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, PAOK karşısında uzun bir aradan sonra sahalara geri döndü. Adana Demirspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle üç maç kaçıran Icardi, bu maçta sonradan oyuna dahil oldu. 31 yaşındaki golcü, 90+5. dakikada Kerem Demirbay’ın sol kanattan yaptığı yerden ortayı düzgün bir vuruşla ağlara göndererek skoru 3-1'e taşıdı. Bu golle Icardi, hem Yunan ekibine karşı galibiyeti perçinledi hem de sakatlık dönüşünü golle taçlandırdı. Arjantinli oyuncunun bu sezon Süper Lig’de de 1 golü bulunuyor.

Editör: Ömer Göyce