Dört kişinin yaşamını yitirdiği Karayip'teki uçak kazasıyla ilgili Royal St. Vincent ve Grenadinler Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Olayda hayatını kaybedenlerin 51 yaşındaki oyuncu Christian Klesper (Christian Oliver), kızları Madita ve Annik ile uçağın pilotu ve sahibi Robert Sachs olduğu belirtildi. Oyuncu Oliver'ın temsilcileri de ölümü doğrulayarak "Düşüncelerimiz ve dualarımız, o, iki kızı ve ailesiyle" ifadesini kullandı.

Polis yetkilileri, uçağın 4 Ocak Perşembe günü öğleden sonra Petit Nevis kıyıları yakınlarında okyanusa düştüğünü açıkladı. Uçağın St. Lucia'ya gitmek üzere havalandığı ve kısa süre sonra zorluklar yaşayarak okyanusa çakıldığı ifade edildi. Kazanın ardından bölgeye gelen balıkçılar ve dalgıçlar, cesetleri sudan çıkararak sahil güvenlik ekiplerine teslim etti.

Olayın detayları, yapılan otopsinin ardından netlik kazanacak. St. Vincent ve Grenadinler polisi, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Doğu Karayip Sivil Havacılık Kurumu ise CBS'e bilgi toplama sürecinde olduklarını belirterek soruşturmaya yardımcı olacaklarını ifade etti.