31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için hazırlık çalışmaları hız kazanırken, partilerin aday adayları belli olmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olan ünlü isimlerden de peş peş açıklamalar geldi.

Fahiş fiyatlara cezalar artıyor! Fahiş fiyatlara cezalar artıyor!

MESUT YAR: "ATATÜRK'ÜN PARTİSİNDEN ADAYIM"

Ünlü televizyon sunucusu ve gazeteci Mesut Yar, Datça Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olduğunu duyurdu. Ünlü gazeteci ve sunucu Mesut Yar, CHP’den Datça Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayarak Sözcü TV'ye veda etti. 

Mesut Yar adaylık açıklamasını şu sözlerle duyurdu: "Yaz aylarında yer yer buluyordum Can Babaya verdiğim sözü tutuyorum. Can babanın köyüne gidiyorum köy dediğime bakmayın, cennetten bir köşeyi daha iyi olması için Atatürk'ün partisinden adayım” 

LAL DENİZLİ, CHP'DEN URLA ADAY ADAYI 

Türk futbolunun önemli isimlerinden Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, CHP Urla’dan belediye başkan aday adayı oldu.

2024 yılı 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi, İzmir’in Urla ilçesinde aday patlaması yaşandı. Sadece CHP’den 47 kişinin başvurduğu Urla için Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli’nin de kızı Lâl Denizli de aday adayı oldu. 2020 yılında CHP İstanbul İl Gençlik Kolları’nda görev alan 31 yaşındaki Lâl Denizli başvuru belgesini CHP ilçe örgütüne dün teslim etti.

URLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NI KAYYUM YÖNETİYOR 

2019 yerel seçimlerinde CHP’nin iktidar olduğu, daha sonra eski belediye başkanı Burak Oğuz’un FETÖ operasyonu sonucu görevden alınmasının ardından Urla Belediye Başkanlığı'nın yönetimi kayyum devraldı.

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ İÇİN NASUH MAHRUKİ DE CHP'DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Başkanı Nasuh Mahruki, Beşiktaş Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday adayı olduğunu açıkladı. Mahruki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları söyledi:

"Değerli Beşiktaşlı hemşerilerim, tutamayacağım söz vermem ve verdiğim sözü tutarım. Beşiktaş Belediye Başkanlığımda, herkesin hakkını alacağını, hiç kimsenin hakkından fazlasını alamayacağını, adaletli, eşitlikçi, özgür, açık ve şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, yönetişimle, danışma ve istişare kültürüyle çalışacağıma ve Beşiktaş için olabilecek en iyi ekibi oluşturacağıma söz veriyorum. İstanbul’un göz bebeği, Boğaziçi’nin tarihi incisi, güzeller güzeli Beşiktaş’ımıza sizlerle birlikte hizmet etmek için sabırsızlanıyorum. Değerli Beşiktaşlı komşularım, sizleri, Beşiktaşlılık Ruhunu ayağa kaldırarak, hep birlikte Beşiktaş’ımıza sahip çıkmaya, tüm sorunlarını birlikte çözmeye ve Beşiktaş’ımızı zirveye çıkarmaya davet ediyorum."

OYUNCU MEHMET ESEN CHP ADALAR'DAN ADAYLIK AÇIKLADI 

Öte yandan oyuncu Mehmet Esen'de CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Adalar Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Adalar sakini olan Mehmet Esen, adaylık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.