Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour ismi gündemde öne çıkıyor. Siyah-beyazlı takım, Amir Hadziahmetovic'i Çaykur Rizespor'a gönderdikten sonra orta sahadaki boşluğu PSG'nin genç yıldızı Cher Ndour ile doldurmayı planlıyor. Peki, Cher Ndour kimdir, mevki, kaç yaşında?

Fenerbahçe-Galatasaray derbi biletleri ne zaman satışa çıkıyor? Fenerbahçe-Galatasaray derbi biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Cher Ndour Kimdir ve Hangi Mevkide Oynuyor?

İtalyan futbolcu Cher Ndour, 18 yaşında olup, orta saha mevkisinde görev yapmaktadır. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Portekiz'in Braga takımında forma giyen Ndour, burada tüm kulvarlarda 11 maça çıkarak 1 gol kaydetti. Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour futbol kariyerine PSG altyapısında başlamış olup, genç yaşına rağmen büyük potansiyel vaat eden bir oyuncu olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş Cher Ndour'u Kadrosuna Katacak mı?

Cher Ndour ismi Beşiktaş'ta transfer gündeminde ve siyah-beyazlı yönetim bu transferi tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Muhabirimiz Tayfun Akkaya'ya göre, Beşiktaş cephesinden bu transferle ilgili ilerleyen süreçte olumlu veya olumsuz bir açıklama yapılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi