Beşiktaş, Paris Saint-Germain'in 20 yaşındaki İtalyan orta sahası Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladı. Siyah-beyazlılarda 73 numaralı formayı giyecek olan Ndour, futbolseverler tarafından merak konusu oldu.

Cher Ndour Kaç Yaşında ve Nereli?

Cher Ndour, 27 Temmuz 2004 tarihinde İtalya’nın Brescia şehrinde dünyaya geldi. 20 yaşında olan genç futbolcu, İtalyan asıllıdır.

Cher Ndour Hangi Mevkide Oynuyor?

1,9 metre boyundaki Ndour, orta saha pozisyonunda görev alıyor. Yüksek fiziksel kapasitesi ve oyun zekasıyla dikkat çeken Ndour, sahada hem defansif hem de ofansif roller üstlenebiliyor.

A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu

Cher Ndour Hangi Takımlarda Oynadı?

Futbol kariyerine San Giacomo, Brescia ve Atalanta altyapılarında başlayan Ndour, 2020 yılında Benfica altyapısına katıldı. 2021 yılında Benfica B takımında profesyonel olan Ndour, 2023 yazında serbest oyuncu olarak Paris Saint-Germain ile anlaştı. Kış transfer döneminde ise Braga'ya kiralandı ve Portekiz ekibiyle 11 maçta 1 gol kaydetti.

Cher Ndour’un Maliyeti Ne Kadar?

Beşiktaş’ın yaptığı açıklamaya göre, Cher Ndour, 2024-25 sezonu sonuna kadar Paris Saint-Germain'den kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek. Ndour, Beşiktaş’ta 73 numaralı formayı terletecek.

Cher Ndour Milli Takım Kariyerinde Ne Başarılar Elde Etti?

Uluslararası düzeyde İtalya'yı alt yaş kategorilerinde temsil eden Ndour, 2023 Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda altın madalya kazanan takımın bir parçası oldu. Alt yaş kategorilerinde toplamda 42 maça çıktı ve 5 gol attı.

Editör: Haber Merkezi