Hesap oluşturmadan kullanıcılar, ChatGPT'yi verimli bir şekilde kullanabilecekler ve istedikleri konuda bilgi edinebilecekler. Bu hamle, özellikle hesap oluşturma konusunda tereddüt eden kullanıcıları hedef alıyor ve ChatGPT'yi denemeye teşvik ediyor.

Ayrıca, hesapsız kullanıcılar aracılığıyla daha fazla eğitim verisi sağlanacak ve bu da ChatGPT'nin performansını artıracak. OpenAI, bu verileri kullanarak yapay zeka modellerini daha da geliştirebilecek.

Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek! Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek!

Chat Gpt

OpenAI ayrıca, hesapsız kullanıcılar için ekstra korumalar eklediğini belirtti. Bu korumalar arasında istemlerin ve görüntü oluşturmanın engellenmesi gibi önlemler bulunuyor. Böylece, yapay zeka modellerinin kötüye kullanımını önlemek için ek güvenlik önlemleri alınmış olacak.

OpenAI'nin bu hamlesi, ChatGPT'nin kullanıcı tabanını genişletmeyi amaçlıyor. Şu anda 185 ülkede 100 milyondan fazla kişinin haftalık olarak ChatGPT'yi kullandığı biliniyor. Bu sayıların daha da artırılması ve daha fazla insanın yapay zeka teknolojilerinden faydalanması hedefleniyor.

Kendi Kendine Ogrenen Yapay Zeka

Bu yeni özellikle birlikte, ChatGPT'nin daha erişilebilir hale gelmesi ve kullanıcıların hesap oluşturma süreciyle ilgili endişelerinin azaltılması bekleniyor. OpenAI, yapay zeka teknolojilerini herkes için daha erişilebilir hale getirme konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.