Gündem

Cem Yılmaz'dan Açıklama! Uraz Kaygılaroğlu çok üzgün!

Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu'nun geçmişte verdiği serginin yeniden gündeme gelmesi hakkında konuştu. Uraz Kaygılaroğlu'nun bu konuda üzgün olduğunu belirtti.

Abone Ol

"Erşan Kuneri" dizisinin Beşiktaşta gerçekleşen lasnmanına, projede yer alan pek çok isim katılırken Uraz Kaygılaroğlu aralarında yoktu. 

Başta dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz olmak üzere  Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu, Hande Yılmaz, Alişan Uğur, Ozan Çelik ve Cengiz Bozkurt gibi pek çok kişi davete katıldı. 

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in katledilmesi sonrası Uraz Kaygılaroğlu'nun geçmişte yer aldığı bir serginin yeniden gündeme gelmesi ile Cem yılmaz arkadaşı hakkında konuşma yaptı. Yılmaz, "O ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise. Hepimiz konuştuk kendisi çok üzgün" diyerek daha önce bu konu hakkında özür dileyen arkadaşı için açıklama yaptı.

'Tepkilerin Nereye Varacağını Öngeremedim'

Konuyla ilgili açıklama yapan Uraz Kaygılaroğlu, "Sergi benim değildi. Başka bir sanatçının sergisiydi ben sadece bir işinde yer aldım. Nisan'ın 16'sında sergilenmişti ve o dönemki kız arkadaşımın ilk kişisel sergisiydi. Tepkilerin nereye varacağını öngöremedim.  Bir daha sahneye çıkmak televizyona çıkmak zorunda değilim, başka bir iş yaparım. Ben kendi can güvenliğimden de üçüncü bir şahıs olarak, hedef gösterildiğim için endişe eder haldeyim. Sorunun kaynağı başka bir yer değil, sistematik olarak isimlerimiz bir şekilde sosyal medyadan pompalanıyor. Suçlu cadı avı yapılan hedef gösterilen bir durumdan bahsediyoruz. Ben parmağıma oje sürmüşüm, etek giymişim, rol icabı başka erkekle öpüşmüşüm, bir yerde yer almışım" diye konuştu.