Mahkeme, filmin durdurulması için belirlenen teminat bedelini İlkim Karaca'nın ödemesiyle kesinleşti.

26 Ocak'ta vizyona giren ve İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Melisa Döngel gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı film, Cem Karaca'nın hayatını Yüksel Aksu yönetmenliğinde beyaz perdeye taşımıştı.

Cem Karaca-2

Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın hayat hikayesiyle ilham alınarak yapılan bu film, İlkim Karaca'nın itirazıyla mahkemeye taşınmıştı. İlkim Karaca, filmin Cem Karaca'yı yeterince doğru ve adil bir şekilde anlatmadığını düşünüyor ve bu nedenle harekete geçti.

Zuhal Topal'la yemekteyiz Nadir bey kaç puan aldı? 15.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz Nadir bey kaç puan aldı? 15.05.2024

Cem Karaca'nın Gözyaşları

Mahkeme, filmi durdurmak için 3,5 milyon TL teminat bedeli belirledi ve bu bedelin ödenmesi için son tarih olarak bugün belirlendi. Son günün sonunda, İlkim Karaca'nın teminat bedelini yatırdığı öğrenildi. Böylece, Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya imzalı filmin mahkeme kararıyla durdurulma süreci kesinleşti.

Cem Karacanın Gözyaşları Film

Bu durum daha önce Neşet Ertaş'ın çocuklarının Mustafa Uslu'nun yönettiği bir film için başvurduğu duruma benziyor. Mahkeme, o zaman da aileyi haklı bulmuş ve filmin vizyona girmesini engellemişti.