Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano'ya 2-0 öne geçtikten sonra 3-2 mağlup oldu. Taraftarlar, mağlubiyet sonrası teknik direktör Şenol Güneş ve takımdan hesap verilmesini talep ederek, Beşiktaş yönetimini istifaya çağırdı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde evinde ağırladığı Lugano’ya 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 yenildi.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar, alınan mağlubiyet sonrası tribünleri terk etmedi.

ŞENOL GÜNEŞ'E TEPKİ

Mağlubiyet nedeniyle tepkilerini dile getiren taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş ve takımdan hesap vermesini istedi. Şenol Güneş'in takımı taraftarların önüne getirmesini istedikleri tezahüratlar da yaptılar. Bu taraftar grubunun beklediği alanda polis ve özel güvenlik görevlileri bulunuyordu.

İSTİFA ÇARĞISI

Karşılaşmanın bitiminin ardından yaklaşık 45 dakika boyunca tribünlerde kalan bu grup taraftarlar, bazen küfürlü tezahüratlarla kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'yi istifaya çağırdılar. Kale arkası tribünlerinde bekleyen bu taraftarlar, diğer tribünlerden gelen taraftarlarla bir araya gelerek kapalı tribünün köşesinde tezahüratlarını sürdürdüler.