İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan’a 1-0 mağlup oldukları hazırlık maçının ardından milli futbolcumuz Arda Güler hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ancelotti, 19 yaşındaki Arda’nın tarihin en iyi futbolcularından biri olabileceğini ifade etti ve “Arda tatilde mükemmel bir şekilde çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geri döndü. Orta sahada oynarsa, gelecekte tarihin en iyilerinden biri olabilir” dedi. Ayrıca, Arda’nın en iyi performansını 10 numara pozisyonunda gösterebileceğini belirten Ancelotti, “Onun için en ideal pozisyon 10 numara ya da biraz orta saha. Solda oynaması iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı yakalayabilir” şeklinde konuştu. Ancelotti, bu sezon Arda'nın daha fazla şans bulabileceğini belirterek, “Arda için önemli bir sezon olacak ve daha büyük bir rol üstlenecek” dedi.

Öte yandan, Real Madrid’in tecrübeli oyuncularından Lucas Vazquez de Arda Güler hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu. Vazquez, “Arda geçen sezonu güçlü bir şekilde tamamladı ve harika bir Euro geçirdi. Büyük bir potansiyeli, mükemmel bir tutumu ve öğrenme arzusu var; bu da sahada kendini gösteriyor. Bu sezon kesinlikle ondan harika anlar göreceğiz” ifadelerini kullandı.