Magazin

Cansu Taşkın: İki günlük ilişki gibi gösterildi

Manken Cansu Taşkın, ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile yaşadığı aşkın gündeme gelmesi üzerine sessizliğini bozdu. Taşkın, ilişkilerinin iki günlük bir ilişki gibi gösterildiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Taşkın, "Hiçbir zaman o tarz bir insan olmadım" dedi.

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın birlikte çekilen görüntüleri sosyal medyada yayılmış ve ikilinin aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan, konuyla ilgili açıklama yaparak, "Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." demişti.

Cansu Taşkın, bir röportajında Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını doğrulayarak, "Evet, haberler doğru" dedi. Bu açıklamanın ardından Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftin romantik karelerini sosyal medya hesabında paylaştı. Çiftin birbirine sarıldığı ve öpüştüğü anlar sosyal medyada uzun süre konuşuldu.

Ancak, Taşkın ve Vurgun'a dava açacağı iddia edilen Yılmaz Erdoğan, bu iddiaları yalanladı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçen yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.

"Özel Hayatımı Özelimde Yaşıyorum"

Snob Magazin'e konuşan Cansu Taşkın, ilişkisi hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Taşkın, "Özel hayatımı özelimde yaşıyorum. Herkesin saygı duyması lazım. Hiçbir zaman ön planda tutmadım. Ön planda tutsaydım ilişki olduğu zaman yapardım. Çok şey konuşuluyor. İki günlük ilişki gibi gösterildiği ve dava açılacağı dendiği için yalanladım. Dava söz konusu olamaz, çünkü yaşanan bir ilişki vardı" dedi.

"İki Günlük İlişki Gibi Gösteriliyorsam Ailem de Çıkar Konuşur"

Taşkın, açıklamasının devamında, "İki günlük ilişki gösteriliyorsa eğer kardeşim de çıkar konuşur, ağabeyim de konuşur. Sizin kızınıza da böyle ithamda bulunulursa sizin de aileniz ayaklanır. Bu bir ifşa değildi. Her görüntü izin alınarak benim telefondan çekildi. Kardeşim kendi inisiyatifinde paylaştı. Ona da saygı duyuyorum. İki günlük ilişki gibi gösterildi. Hiçbir zaman o tarz bir insan olmadım. Benim de ailem var. Herkes kendine gelsin." diye konuştu.

Cansu Taşkın'ın bu açıklamaları, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. İkilinin ilişkisi hakkında yapılan spekülasyonlar ve iddialar devam ederken, Taşkın ve Erdoğan'ın açıklamaları konunun kapanması yönünde bir adım olarak değerlendirildi.