Özellikle tatillerini birlikte geçirerek aşklarını dolu dolu yaşayan Hakan Sabancı (33) ve Hande Erçel (30), bu yıl Cannes'da birlikte boy göstererek hayranlarını sevindirdi. Geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali'ne katılan çift, yan yana fotoğraf paylaşmamışlardı. Ancak bu yıl Hakan Sabancı'dan beklenmedik bir hamle geldi. Sabancı, sosyal medya hesabında sevgilisi Hande Erçel ile romantik bir pozunu paylaştı.

"Arkadaşlar, Olur Mu Öyle Şey?"

Geçtiğimiz ay Levent'teki menajerlik ofisinden çıkarken görüntülenen Hande Erçel, müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın kendisini gelin olarak istemediği yönündeki iddialara da açıklık getirdi. Erçel, bu konuda sorulan soruya "Arkadaşlar, olur mu öyle bir şey, lütfen. Teşekkür ediyorum." şeklinde yanıt vererek, iddiaları net bir şekilde yalanladı.

Hadise ve Şenol Sönmez ilk kez birlikte görüntülendi Hadise ve Şenol Sönmez ilk kez birlikte görüntülendi

Cannes'da Fırtına Gibi Estiler

Bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'nde Hande Erçel, güzelliği ve zarafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte kırmızı halıda boy gösteren Erçel, festivalin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sabancı'nın sosyal medya paylaşımı ise çiftin hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın aşk dolu pozları, sosyal medyada gündem olurken, çiftin mutlu halleri ve uyumu, hayranlarından tam not aldı. Cannes'da verdikleri pozlarla aşklarını ilan eden çift, magazin dünyasında adlarından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Editör: Elif Erbay