Spor

Canlı izle Lille- FB şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları (UEFA Ön eleme maçı)

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında, güçlü Fransız ekibi Lille ile karşılaşıyor. Zorlu mücadele Exxen'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Peki, Canlı izle Lille- FB şifresiz yabancı kanalların frekans ayarları...

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Lille ile karşı karşıya geliyor. Paris Olimpiyatları nedeniyle Valenciennes şehrindeki Hainaut Stadı'nda oynanacak olan maçta, Fenerbahçe, güçlü Fransız ekibi karşısında avantajlı bir skor almak istiyor. Jose Mourinho yönetimindeki Sarı Lacivertliler, bu zorlu deplasmanda kazanarak rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Lille - Fenerbahçe maçı 6 Ağustos Salı günü saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşma EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Lille - Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'leri

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David. Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Hakem ve Yardımcıları

Maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak. Dördüncü hakem olarak Horatiu Fesnic görev alacak. VAR'da Almanya'dan Christian Dingert, AVAR'da Johann Pfeifer bulunacak.

Mourinho Galibiyet İstiyor

Teknik direktör Jose Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyet istediğini vurguladı. Lille'in güçlü bir rakip olduğunu belirten Mourinho, "Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için rövanş öncesi sahadan avantajlı bir skorla ayrılmalıyız" dedi.

Fenerbahçe'nin UEFA Kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA listesine dahil ettiği 23 isim şöyle: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

Fenerbahçe-Lille Maçı Şifresiz Mi?

Fenerbahçe Lille maçı şifresiz değil. Karşılaşma sadece Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenlerin Exxen’e üye olmaları gerekiyor.

Yabancı Kanallar

Maçı yurtdışında yayınlayan bazı yabancı kanallar şunlardır:

Arena Premium 1 BiH HD

Arena Premium 1 Srbija HD

Arena Sport 1 Hrvatska HD

Arena Sport 1 Slovakia HD

Arena Sport 1 Slovenija HD

BFM GRAND LILLE

Canal 11 [online] (geo/R)

Sport+ Qazaqstan

Fenerbahçe, Lille karşısında galibiyet arıyor ve bu önemli maçı kazandıktan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Slavia Prag veya Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak.