Magazin

Çağla Altunkaya açıkladı! Acun Ilıcalı'nın eşi hamilelik iddialarına son noktayı koydu

Acun Ilıcalı ile mutlu birlikteliğini 4 Eylül’de gerçekleşen düğünle evliliğe taşıyan Ayça Çağla Ilıcalı, hakkında çıkan hamilelik iddialarına açıklık getirdi.

Abone Ol

Ünlü çiftin, düğünün hemen ardından bebek bekledikleri yönündeki haberler magazin gündemini meşgul ederken, Ilıcalı’dan net bir yanıt geldi.

25 yaşındaki Ayça Çağla Ilıcalı, son dönemde sıkça gündeme gelen hamilelik iddialarına Snob Magazin'e verdiği demeçle açıklık getirdi. Alışveriş sırasında görüntülenen Ilıcalı, gazetecilerle sohbet ederken, "Sürekli benim hakkımda hamilelik haberleri çıkıyor. Henüz hamile değilim, ama zamanı geldiğinde elbette bunu paylaşırım. Bu işler kısmet işi, doğru zaman ne zamansa o zaman olmasını istiyoruz" dedi.

Acun Ilıcalı ile Esma Sultan Yalısı’nda yapılan görkemli düğün sonrası, çift bebek iddialarıyla gündeme gelse de bu haberler yalanlandı. Ayça Çağla Ilıcalı, düğün sonrası mutlu bir evlilik süreci geçirdiklerini ve şimdilik bebek planlarının olmadığını vurguladı.

Ilıcalı, "Her iki ayda bir hakkımda hamilelik haberleri yapılıyor, bu haberlerin asılsız olduğunu söylemek istiyorum" diyerek, basında çıkan iddialara noktayı koydu.

Henüz yeni evli çift, bebek haberini bekleyen hayranlarına "kısmet" diyerek, sabırlı olmaları gerektiğini işaret etti.