6 yıldır Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy, sosyal medyadan sevgilisini takip etmeyi bırakmıştı. İkilinin ayrıldığı iddia edilirken Ulusoy'un yeni bir aşka yelken açtığı haberleri gelmeye başladı. Bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği ileri sürüldü. Öte yandan İlkin Tükekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını doğrular nitelikteydi.

Duygu Sarışın ile arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın 2016 yılındaki 'İçerde' dizisindeki arkadaşlıkları, kısa sürede aşka dönüşmüştü. İlk dönemlerinde bir dargın bir barışık haberleriyle gündeme gelen ikilinin, evlilik hazırlığı yaptığı bile söyleniyordu. Ancak ünlü çiftin yollarını ayırdığı, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy, geçen günlerde Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu da öne sürülmüştü.

Aşk belgelendi yorumları yapıldı

Tüfekçi'nin, Instagram'dan gittikleri iddia edilen mekandan paylaşım yapması dikkat çekmişti. Tüm bunların ardından adı Çağatay Ulusoy ile anılan İlkin Tüfekçi'nin (35) Instagram paylaşımı, ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. Oyuncunun, daha önce Ulusoy’un taktığı şapkayla poz vermesi dikkat çekti. Tüfekçi’ye hayranları, “Artık sanırım aşk belgelendi” ve “Bu detayla mesaj alındı” gibi yorumlar gönderdi.   Kaynak: CNN Türk