Spor

Buse Naz Çakıroğlu TRT Spor CANLI İZLEME EKRANI, saat kaçta, nereden izlenir?

Buse Naz Çakıroğlu’nun Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar!

Abone Ol

Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo kategorisinde finale yükseldi. Çakıroğlu, Filipinli rakibi Aira Villegas'ı 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı. Peki, Buse Naz Çakıroğlu’nun heyecanla beklenen final maçı ne zaman yapılacak?

Buse Naz Çakıroğlu’nun Final Maçı Saat Kaçta?

Buse Naz Çakıroğlu, final maçını 9 Ağustos Cuma günü TSİ 22.47’de gerçekleştirecek. Bu kritik karşılaşma, Paris’teki Roland-Garros Stadyumu’nda düzenlenecek ve tüm Türkiye bu anı büyük bir heyecanla bekliyor.

Buse Naz Çakıroğlu’nun Final Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Buse Naz Çakıroğlu’nun final maçını canlı izlemek isteyen spor severler için TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranları devrede olacak. 21.47'den itibaren başlayacak yayınla birlikte, izleyiciler bu büyük mücadeleyi canlı olarak takip edebilecek.

Buse Naz Çakıroğlu’nun Rakibi Kim?

Buse Naz Çakıroğlu, finalde Çinli boksör Yu Wu ile karşı karşıya gelecek. Yu Wu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda başarılı performansıyla dikkat çeken bir diğer isim. Bu karşılaşma, altın madalya için kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak.

Buse Naz Çakıroğlu'nun Paris 2024 Performansı Nasıl?

Buse Naz Çakıroğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda sergilediği üstün performansla büyük takdir topladı. Yarı finalde Filipinli rakibi Aira Villegas karşısında gösterdiği mücadele, onu finale taşıdı ve tüm Türkiye’nin gururu oldu.