Bursaspor Kulübü, resmi internet sitesinden yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: “Eski başkanlarımızdan Kani Şen’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.”

Kani Şen’in cenazesi, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Hamzabey Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Alacahırka Mezarlığı'na defnedildi.

Bursaspor camiası yasta

Bursaspor’un unutulmaz isimlerinden olan Kani Şen, kulüp için yaptığı önemli katkılarla tanınıyordu. Başkanlık döneminde camiada saygı gören Şen, hem Bursaspor taraftarlarının hem de Türk futbol severlerin gönlünde taht kurmuş bir isimdi. Bu acı haberle birlikte futbol camiası, değerli bir ismini daha kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Kani Şen kimdir?

Kani Şen, Bursaspor’un başkanlığı döneminde kulübe önemli katkılar sağlamış, Bursaspor camiasında iz bırakmış bir isim olarak biliniyor. Futbola olan tutkusu ve Bursaspor’a olan bağlılığıyla anılan Şen, Türk futbolunda derin izler bıraktı.

Bu üzücü gelişme, hem Bursaspor camiasında hem de Türk futbol dünyasında büyük bir kayıp olarak nitelendirildi. Şen’in vefatı, spor camiasında uzun süre konuşulacak bir olay olarak hafızalara kazındı.

Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar Bugün hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı belli oldu! İşte bugün oynanacak maçlar

Kani Şen’in ani vefatı, Türk futbolunu yasa boğarken, futbolseverler bu değerli ismi sonsuza kadar hatırlayacak. Bursaspor taraftarları, başkanları için sosyal medya platformlarında taziye mesajları paylaşarak üzüntülerini dile getirdi.

Editör: Elif Erbay