Jess Molho ve Demet Akalın'ın katıldığı bir programda Buket Aydın, Şahan Gökbakar'ı eleştirirken konuyu eşine getirdi. Aydın, "Sizlerin ekranı aracılığıyla; senin eşinin listesi bayağı kabarık bir hanım efendi, senle evlendi diye bunlar düzelmez. Zamanında birisine çok lüks marka jip aldırdığın haberi bile hâlâ gazetelerde duruyor e bu akşam sen eşini al karşına sor bakalım karşılığında ne verdin Selinciğim diye? Sen bunları duymak istemiyorsan benim duymak istemediğim şeyler söylemeyeceksin" dedi.

Burcu Biricik doğacak kızının adını açıkladı! Burcu Biricik doğacak kızının adını açıkladı!

Jess Molho ise bu yorum üzerine "Buket Hanım, yanlış anlamayın hümanist bir şekilde yaklaşıyorum Selin Hanım'ın ne alakası var? Hiç yok ki... Olay çok başka bir yere geldi" diyerek Aydın'ın eşini konu dışında tutmaya çalıştı. Bu sırada, Buket Aydın'ın sesi zaman zaman ekrandan alındı.

Ayrıca, Buket Aydın'ın ilişkisi olduğu bir erkeğe hediye almadığını ve hesap ödeme konusundaki tutumunu paylaşmasının ardından, Şahan Gökbakar'ın bu duruma komik bir tepki vererek kendisini taklit ettiği belirtildi. Aydın ise bu taklit için, "Çok çirkin yaptığı şey, çok ayıp. Bunun hesabını adli yollarla soracağım" ifadesini kullandı.