Yaşam

Bugün hangi yollar trafiğe kapalı? (24 Ağustos 2024 yol durum raporu)

Hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?

Abone Ol

29 Ağustos 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen kapalı olacak trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

  • Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arasında (Bolu Dağı Tüneli dahil 23 km.) Ankara- İstanbul İstikametinde, tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde 4 adet genleşme derzinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle Otoyol trafiğe kapatılarak ulaşım Abant Kavşağından D-100 Devlet yoluna aktarılmakta ve Kaynaşlı Kavşağından tekrar otoyola bağlanılabilmektedir.
  •  İzmir Çevre yolu üzerinde bulunan (K7 Köprülü Kavşağında) Otoyol Ayrım kavşağı 1.km.sinde bulunan Bornova-Buca istikametindeki bağlantı kolunda aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışmaları nedeniyle 27.08.2024 - 08.09.2024 tarihleri, 23:00-05:00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.
  • Ankara-Konya yolunun 0-1.km.leri arasında drenaj çalışması nedeniyle Konya-Ankara istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  •  (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır
  • Mekece-Pamukova-Sakarya yolunun 11-13.km.leri arasında asfalt çalışmaları nedeniyle Sapanca istikameti yol trafiğe kapatıldığından ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Havza-Merzifon-Osmancık yolunun 56-58.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Konya-Antalya yolunun 28-34.km.leri arasında Demirkapı Tünelleri Konya istikametinde yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Simav-Dağardı yolunun 59-60.km.leri arasında yol yapım ve menfez çalışmaları nedeniyle ulaşım iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  •  Abdipaşa-Ulus yolunun 0-2.km.leri arasında yol yapım