İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hikayesini anlattığı ve  milyonların hikayesi adlandırılan  olarak “Buğday Tanesifilmi,google 'de en çok arananlar arasına girdi. Bayram’ın mücadele dolu yaşam hikâyesinden esinlenerek milyonlara umut olan 'Buğday Tanesi' filmi Burdur gösterimi gösterildiği her kentte ilgi görüyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, senaryo danışmanlığını Serkan Bayram'ın yaptığı, Volkan Kapkın tarafından kaleme alınan 2022 yapımı film, Doğan Ümit Karaca yönetmenliğinde çekildi.

Ekran görüntüsü 2023-12-05 113308

"Buğday Tanesi" filmi en son  3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle EBA'da izleyicilerle buluştu. TBMM'de engelli milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını konu alan Engelliler Günü nedeniyle öğretmen, öğrenci ve velilerin izlemesi için EBA'ya yüklendi.

Film, "eba.gov.tr" adresindeki "kütüphane" alanında, "özel eğitim" sekmesinin altında "işaret dili" bölümünden izlenebiliyor.

68ed4c2b-eb71-4ff8-8b05

Sibergöz-38 operasyonunda 51 şüpheli yakalandı Sibergöz-38 operasyonunda 51 şüpheli yakalandı

BUĞDAY TANESİ'NİN KONUSU NE?
Buğday Tanesi, engelli bir bireyin hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Vizyona girdiği günden bu yana pek çok engelli bireye umut olan, izleyicinin engellerle ilgili farkındalığını artıran film, sinema salonlarının ardından farklı illerde gezici tırlarda da gösterildi.