Asayiş

Bu drift pahalıya patladı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde sokak üzerinde drift atan otomobil sürücüsü iş yeri sahiplerini çileden çıkarmış ve o anlar kameraya yansımıştı. Görüntüler üzerine harekete geçen emniyet güçleri ehliyeti olmayan araç sürücüsüne toplam 58 bin 187 TL para cezası kesti.

Loading...

Abone Ol

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde sokak üzerinde drift atan otomobil sürücüsü iş yeri sahiplerini çileden çıkarmış ve o anlar kameraya yansımıştı. Sürücü plakası belirsiz bir otomobil ile sokak üzerinde dakikalarca drift atmıştı. İş yeri sahiplerinin uyarısına da aldırış etmeyen sürücü, bir süre drift atmaya devam etmiş ve daha sonra bölgeden uzaklaşarak izini kaybettirmişti. Küçük Sanayi Sitesi 63. Blok'ta meydana gelen olayda sürücü kayıplara karışınca görüntüler üzerine polis harekete geçti.

Görüntüler üzerine harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede, drift atan aracın plakasını ve sürücüsünün M.B. isimli şahıs olduğunu tespit etti. Yapılan kontrollerde ehliyeti olmadığı anlaşılan araç sürücüsü M.B.'ye çeşitli maddelerden 58 bin 187 TL para cezası kesildi.