Spor

Bruno Fernandes transferi tamamlandı… Bruno Fernandes hangi takıma gidecek?

Bruno Fernandes transferi resmen tamamlandı. Bruno Fernandes hangi takıma gidecek sorusu yanıt buldu. Süper Lig devinin gündeminde olan Manchester United'ın yıldız oyuncusu imzayı atıyor. İşte detaylar...

Abone Ol

Futbolda bir yandan EURO 2024 devam ederken bir yandan da gözler transferlere çevrildi. 2024/25 sezonu öncesi yaz transfer dönemi hareketliliği devam ediyor. Transfer konusunda birçok dünya yıldızı futbolcu için önemli gelişmeler de yaşanıyor. O isimlerden birisi de Bruno Fernandes olmuştu. Futbolseverler, sık sık Bruno Fernandes hangi takıma gidecek, sorusuna yanıt arıyordu.

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Fernandes, Avrupa ve Süper Lig'den birçok kulübü peşine takmıştı. Fakat Kırmızı Şeytanlar'da geleceği belirsiz durumda olan 29 yaşındaki futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı.

Bruno Fernandes hangi takıma gidecek?

Premier Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte Manchester United cephesi, birçok futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı. İngiliz basınında, Manchester ekibinin yıldız futbolcusu Bruno Fernandes'i de gönderebileceğini konuşuluyordu. Oyuncuya İngiltere, İtalya, Portekiz ve İspanya'dan birçok talip çıktı. Bruno Fernandes'in ismi Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Özellikle Suudi kulüplerinin devreye girmesi sonrası Bruno Fernandes'in yeni adresinin Suudi Arabistan olacağı iddiaları da çok konuşulmuştu. Zira buradan kendisine çok yüksek bir teklif de yapıldı.

Ancak yıldız futbolcu için alınan karar belli oldu.

İngiliz basının aktardığı bilgiye göre Manchester United, Bruno Fernandes'i takımda tutma kararı aldı. Önce menajeri Erik ten Hag ile sözleşme yenileyen Manchester, takımın yıldız oyuncusu Bruno Fernandes ile de yeni kontrat imzalamak üzere.

Uzun süredir geleceği tartışma konusu olan Portekizli yıldızın, kariyerine Manchester United'da devam edeceği ve bu transferde United'ın kararının net olduğu bildiriliyor.