En çok araç FSM'den geçiyor En çok araç FSM'den geçiyor

Sosyal medyada izlenmek uğruna bir hayvana işkence ettiler. Görüntüler tepki topladı.

Sakarya'da 5 kişi bir ineğe zorla alkol içirdikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Paylaşılan videoda hayvana eziyet eden gençler, o anları da kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı.

Akyazı'da hayvan alım satımı yaptıkları öne sürülen İsmet Kara, Erkan Beyaz, Ramazan Beyaz, Ömür Beyaz ve Erhan Özkan, Akyazı'da büyükbaş hayvana zorla alkol içirdi.  Hayvana eziyet eden gençler, o anları da kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı.

Görüntülerde gençlerin hayvanın kuyruğunu ve başını tutarken bir kişinin de hayvanın ağzını açıp zorla alkol içirdiği görülüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Tepkilerin ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Olayın Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde suç teşkil etmesi nedeniyle ivedi olarak soruşturmaya başlanılmış, soruşturma çerçevesinde verilen talimatlar doğrultusunda olaya ilişkin gerekli araştırma yapılarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheliler E.B., İ.A. Ö.B. ve R.B.’nin yakalanıp mevcutlu olarak Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmesi talimatı verilmiş, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne de idari yönden gereğine tevessül edilmesi hususunda gerekli bilgilendirme yapılmıştır."