Grammy ödüllü sanatçı Beyoncé'nin heyecanla beklenen yeni albümü nihayet piyasaya çıktı. "Act 2: Cowboy Carter" adını taşıyan albüm, 29 Mart'ta dinleyicilerle buluştu ve satış rekorları kırdı. Billboard 200 ve Top Country Albums listelerinde birinci sıraya yerleşti.

2024'ÜN EN BÜYÜK AÇILIŞI

Beyonce Beğeni Alan Tarzı

407 bin kopya satan "Cowboy Carter" albümü, 2024'ün en yüksek albüm satış rekorunu kırdı. Aynı zamanda, Beyoncé'nin Billboard 200 listesinde sekizinci kez bir numaraya yükselen bir albümü oldu.

Beyoncé'nin önceki albümü "Lemonade", 2016'da bir haftada 653 bin kopya satarak büyük bir başarı elde etmişti.

EKSİK ŞARKI SKANDALI

Albümün bazı versiyonlarında eksik şarkılar olması, hayranlar arasında tepkiye yol açtı. Plak ve CD baskılarını satın alanlar, dijital versiyonda bulunan 5 şarkının albümde yer almadığını fark ettiler. Bu şarkılar "Flamenco", "Oh Louisiana", "The Linda Martell Show", "Spaghetti" ve "Ya Ya" olarak belirtildi.

Beyonce

Sosyal medya kullanıcıları, bu durum karşısında hayal kırıklığına uğradıklarını belirtti. "Eksik bir albüm nasıl olabilir?", "En sevdiğim şarkılardan biri eksik, çok üzücü" gibi yorumlar yapıldı.

BBC'nin haberine göre, bu durumun tek açıklaması şu şekilde: Beyoncé, bu şarkıları sonradan albüme eklemeye karar vermiş olabilir. Plak versiyonları gibi fiziksel albümler, aylar öncesinden üretim aşamasına geçtiği için, albümün aslında uzun zaman önce son halini almış olabileceğini gösteriyor.

Esra Erol'da programında İrem'in annesiyle, sevgilisinin bir çocuğu mu var? Esra Erol'da programında İrem'in annesiyle, sevgilisinin bir çocuğu mu var?

Beyonce-Acceptance-Grammys-Onstage-GettyImages-1463288737-H-2023

Diğer yandan, albümdeki "Texas Hold 'Em" şarkısı müzik listelerinde zirveye yükseldi. Bu başarıyla Beyoncé, müzik tarihinde country müzik listesinde bir numaraya ulaşan ilk siyahi şarkıcı oldu.