İstanbul’da ikamet edenlerin nüfusa kayıtlı olduğu iller sıralamasında Sivas’tan sonra 600 bine yakın nüfus ile Kastamonu geliyor. İstanbul kütüğüne kayıtlı Kastamonulular ile birlikte bu rakam 1 Milyon 200 bini buluyor.

Beykoz ise Kastamonulu nüfusunun en yoğun olduğu ilçe. İlçedeki her 5 seçmenden biri Kastamonulu…

KASTAMONULU SEÇMEN CHP’YE KAYABİLİR

31 Mart yerel seçimlerinde Beykoz’da seçim sonucunu belirleyecek olan Kastamonulu oyları anketlere göre CHP’ye kayabilir.

İstanbul’un en büyük hemşehri STK’sı olan Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Remzi Şen’in CHP’den aday gösterilmesi halinde geçtiğimiz seçimlerde AK Parti’ye oy veren Kastamonulu ve Karadenizli seçmenin büyük bölümü CHP’ye oy vereceğini söylüyor.

Beykoz’da online yapılan ankette Beykoz nüfusunun 5’te 1’ini oluşturan Kastamonuluların geçtiğimiz yerel seçimlerde %76 oranında AK Parti’ye oy verdiği görülüyor. 

CHP, KAZANACAK ADAY FORMÜLÜ İLE BEYKOZ’U ALABİLİR

Geçtiğimiz yerel seçimlerde %76’lık bir çoğunlukla AK Parti’ye oy veren Beykoz’daki Kastamonulu seçmen, “31 Mart seçimlerinde X isim CHP adayı olursa oy verir misiniz?” sorusuna %86 “hayır” cevabını veriyor.

Atama takvimi yarın açıklanıyor Atama takvimi yarın açıklanıyor

“KASDER Başkanı Remzi Şen aday olursa CHP’ye oy verir misiniz?” sorusuna ise aynı seçmen %80 oranında “Evet” cevabını veriyor.

CHP’NİN BEYKOZ’U ALMA FORMÜLÜ REMZİ ŞEN 

Yıllardır AK Parti’nin kalesi olarak görünen Beykoz’da CHP’nin 31 Mart seçimlerinde KASDER başkanı İnşaat Mühendisi Remzi Şen ile zafer kazanabileceği, CHP Genel Merkezi’nin elindeki anketlerde de ortaya çıkıyor. 

CHP’nin Beykoz’da bir an önce yıllardır girdiği her seçimi kaybeden eski yüzler yerine Remzi Şen’i sahaya sürüp Beykoz’da zafer kazanması mümkün…