Ancak, son zamanlarda konuyla ilgili belirsizlikler ortaya çıkmıştı. Şimdi, Beyazıt Öztürk, programın geleceği hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz günlerde Aramızda Kalmasın programında Umut Ünver'e konuştuğu sırada, Beyaz Show'un geleceği hakkında detayları paylaştı. Öztürk, "Sürekli olarak başlayacak diye haberler çıkıyor. Bunların bazıları doğru. Yeniden başlamak gibi bir niyetimiz var. Ancak, daha güzel bir şey yapmak istiyoruz. İzleyicilerin hafızasında çok özel bir yer edinmiş olan programı, içini yeniden doldurarak daha mükemmeliyetçi bir yaklaşımla sunmaya çalışıyoruz. En iyisini sunmak için biraz daha beklemeyi tercih ediyoruz" şeklinde konuştu.

🎥Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı? 🎥Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kim kazandı?

'Beyaz Show' adlı talk-show programı, 6 Aralık 1996'da Kanal D'de ilk bölümüyle yayına başlamış ve 22 sezon boyunca devam etmişti. Ancak, 4 Mayıs 2018 Cuma gecesi sezon finali yaptıktan sonra program bir daha yayınlanmamıştı. Beyazıt Öztürk'ün yeni açıklamaları, hayranların merakını bir süre daha gidermeye yetecek gibi görünüyor.