Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, 'Yarına Işık Ol' projesi kapsamında Bursa'da düzenlenen gösteriye katılarak, sosyal sorumluluk projelerine olan bağlılığını ve yeni hayat felsefesini paylaştı. Yarına Şans Ver (YASAV) ve Kükürtlü Lions Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte, hastanelerin çocuk servislerine sınıf yapımı amacıyla sahne aldı.

Volkan Demirel'den boşanma iddialarına yanıt Volkan Demirel'den boşanma iddialarına yanıt

Seyircilere kariyeri boyunca biriken anılarını anlatarak kahkahalar attıran Beyaz, artık kariyerini iyilik yapmaya adamış bir rota çizdiğini belirtti. "Yıllarca halk beni alkışladı, şimdi halka olan borcumu ödeme zamanı," diyen Beyaz, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak insanlara dokunmak istediğini söyledi.

Gösteride, seyircilerden gelen 'Beyaz Show' programının akıbetiyle ilgili soruları da yanıtlayan Beyazıt Öztürk, programın herkes tarafından sevgiyle hatırlandığını ve eğer geri dönerse, içeriğini daha da zenginleştirerek dönmek istediğini ifade etti. "Beyaz Show'u öyle bir noktada bıraktım ki, insanlar programı hep güzel hatırlıyor. Eğer dönersem, bunu daha iyi bir şekilde yapmalıyım," dedi.

Beyaz, ayrıca kendisini diğer ünlü isimlerle kıyaslayarak, "Benim sırrım samimiyet. Seyirci beni evinden biri gibi gördü ve bu benim en büyük başarım," şeklinde konuştu. Bu özel etkinlik ve Beyaz'ın açıklamaları, hem yerel basında hem de sosyal medyada geniş yankı buldu.